Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50636 Library:50519 in /home/content/n3pnexwpnas04_data02/08/41341008/html/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Actorii din serialul Gunes

Actorii din serialul Gunes

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Serialul turcesc Gunesin Kizlari difuzat in Romania sub numele Gunes are o distributie speciala, actorii din serialul Gunes au fost alesi pe spranceana,de la titani in ale teatrului si filmului pana la tineri talentati adusi direct de pe locurile fruntase ale podiumurilor de frumusete.

In rolurile principale ii gasim pe Evrim Alasya, Emre Kinay, Tolga Saritas, Hande Ercel, Burcu Ozberk si Berk Atan.In roluri secundare sunt: Meltem Gulenc(Rana sin serialul turcesc Gunes), Funda Ilhan(Sevilay din serialul turcesc Gunes), Teoman Kumbaracibasi(Ahmet) si Irem Helvacioglu(Tugce).

Actorii din serialul Gunes

Actorii din serialul Gunes – Gunesin Kizlari au fost selectati fie din randurile actorilor de teatru,fie din randul finalistilor “Cel mai bun model al Turciei” sau “Miss/Mister Turcia”.

Actorii din serialul Gunes – titani ai teatrului

Emre Kinay, actorul care il intruchipeaza pe Haluk Mertoglu din serialul turcesc Gunes a castigat in 2004 premiul pentru cel mai bun actor datorita rolului din Insaat si in 2006 “Cel mai bun actor al anului” pentru rolul sau din Kara Sohbet.

Actorii din serialul turcesc Gunes – castigatori concursuri de frumusete

Hande Ercel,actrita care o intruchipeaza pe Selin in serialul turcesc GunesGunesin Kizlari, a castigat in 2012 premiul 1 in cadrul “Miss Civilization Turcia” si a reprezentat Turcia in competitia mondiala obtinand locul 2.
Berk Atan,actorul care il intruchipeaza pe Savas din serialul turcesc Gunes – Gunesin Kizlari, a detinut 2011 titlul de “Cel mai bun model al Turciei” din categoria celor nou intrati iar in 2012 a obtinut locul 1 pentru “Cel mai bun model al Turciei” si “Cel mai bun model al lumii”.

100%
100%
ACTORI DIN SERIALE TURCESTI
  • VOTEAZA DACA ITI PLACE ACEST SERIAL
    10
  • User Ratings (14 Votes)
    8.2
Share.

About Author

Leave A Reply