Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50636 Library:50519 in /home/content/n3pnexwpnas04_data02/08/41341008/html/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Actorii din Un destin la rascruce

Actorii din Un destin la rascruce

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +


Cei doi protagonisti din serialul turcesc Fatih Harbiye Un destin la rascruce,Neslihan Atagul si Kadir Dogulu formeaza un frumos cuplu si in viata reala,nu doar in serialul Un destin la rascruce.Povestea lor de dragoste a inceput pe platourile de filmare a acestui serial frumos cu actori talentati.Au incercat sa fie discreti si s-au ferit de bliturile reporterilor la inceputul relatiei lor lasand loc de multe interpretari.

Odata cu apropierea de sfarsitul filmarilor pentru acest serial,cei doi actori au fost vazuti tot mai des impreuna spre bucuria fanilor .In prezent Neslihan si Kadir au facut primul pas spre o relatie stabila care sa conduca la casatorie,Kadir a prezentat-o pe Neslihan familiei sale.

KADIR DOGULUKADIR DOGULU-protagonist Fatih Harbiye Un destin la rascruce –Nascut in 19 aprilie 1982 in Mersin,Turcia.A interpretat rolul lui Ali Erarslan in Kucuk sirlar in 2010 apoi a interpretat personajul Guney in Pis Yedili in 2012,apoi a jucat rolul lui Macit in Fatih Harbiye.Momentan are rolul principal,Gokhan, in Sevdam Alabora alaturi de Elcin Sangu si Mustafa Avkiran.
Neslihan AtagülNESLIHAN ATAGUL-protagonista Fatih Harbiye Un destin la rascruce – Nascuta in 20 august 1992 in Istanbul,Turcia.A interpretat rolul lui Deniz in Yaprak Dokumu din 2006-2010 apoi a jucat in Ilk Ask.In 2012 a interpretat rolul Zehrei in Araf si rolul lui Sirin Bakirci in Hayat Devam Ediyor.In 2013 a inceput filmarile pentru Fatih Harbiye.Dupa acest serial,Neslihan s-a intors in rolul lui Elif in Senden Bana kalan.
Share.

About Author

1 Comment

  1. i really like this series is verry successful…i love you both Kadir and Neslihan,you are so beautiful together will fill perfectly..you like a sunrise…i hope to love and be together forever…God bless you with a little baby ….i wish you both the Best Regards!

Leave A Reply