Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50636 Library:50519 in /home/content/n3pnexwpnas04_data02/08/41341008/html/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Filme turcesti Uzak

Filme turcesti Uzak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Uzak este povestea lui Yusuf,un muncitor tanar care isi pierde locul de munca si calatoreste la ruda lui din Istanbul,Mahmut.Acesta este un prosper fotograf,educat si scolit,pe cand Yusuf este agramat si needucat.Acestia doi nu se inteleg bine si vom fi martorii unei prapasti in gandire,comportament si aspiratii.
In rolurile principale ii regasim pe Muzaffer Ozdemir,care il interpreteaza pe Mahmut si pe Emin Toprak,care il interpreteaza pe Yusuf.Acest film este unul din capodoperele turcesti,unul dintre acele filme turcesti care au obtinut numeroase premii. Premiile obtinute sunt “Premiul pentru cea mai buna interpretare masculina”de la Festivalul de Film de la Cannes,premiu impartit de cei doi actori,alte 17 premii si 2 nominalizari,deci un film foarte valoros pentru cinematografia Turciei.
Acest film este cu atat mai important deoarece a ramas in memoria actorului care il interpreteaza pe Yusuf,acesta murind imediat dupa filmari intr-un accident de masina.
Share.

About Author

Leave A Reply