Hayat Mucizelere gebe episodul 2 Material de tata

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hayat Mucizelere gebe episodul 2 Material de tata-Inci il spioneaza pe Engin si este foarte revoltata de ce vede.Tocmai cand se hotarase sa dea copilul,isi face o alta parere de tatal acestuia.

 
Hayat mucizelere gebe este o productie turceasca Medyapim 2015 difuzata pe canalul Kanal D Turcia.In rolurile principale:Damla Colbay,Hande Ataizi,Yigit Dikmen,Yusuf Akgun si Isil Yucesoy.

merve sevi seriale turcestiMERVE SEVI Nascuta in 24 iulie 1987,Istanbul Turcia.Este cunoscuta pentru intruchiparea personajului Naz Ozkul din serialul tv Yalanci Yarim.Un alt serial de succes in care a jucat a fost Doktorlar 2008 in care actrita a jucat rolul lui Duygu.In serialul Hayat Mucizelere Gebe interpreteaza rolul Dr Burcu,sora lui Engin.
damla-colbay-hayat-mucizelere-gebe-serial turcescDamla Colbay-frumoasa si talentata,Damla a fost remarcata pe cand juca in Kara Para Ask alaturi de Engin Akyurek si Tuba Buyukustun.Ea este nascuta in anul 1992 in Izmir.Prima ei iubire este teatrul,tanara actrita iubind emotiile din culise si aplauzele la scena deschisa.
Alte fragmente din Hayat Mucizelere Gebe episodul 2

100%
100%
SERIAL TURCESC
  • PRESTATIA ACTORILOR
    10
  • User Ratings (0 Votes)
    0
Share.

About Author

Leave A Reply