Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50636 Library:50519 in /home/content/n3pnexwpnas04_data02/08/41341008/html/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Kenan Ece si Canan Erguder au recunoscut ca sunt impreuna

Kenan Ece si Canan Erguder au recunoscut ca sunt impreuna

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kenan Ece si Canan Erguder aka Tibet si Gulfem din Lupta Rozelor(Gullerin Savasi)au recunoscut oficial ca sunt impreuna dupa o perioada lunga in care au negat aceasta relatie.

Relatia celor doi a inceput inca din vremea cand se filma serialul turcesc Gullerin Savasi. Acestia au fost vazuti impreuna de nenumarate ori dar s-au declarat a fi doar prieteni.Asta pana anul acesta cand cei doi nu au mai raspuns intrebarilor legate de posibila lor relatie puse de catre reporteri.Acestia au inceput sa fie vazuti impreuna tot mai des in ipostaze apropiate.

De curand cuplul Kenan EceCanan Erguder au plecat in vacanta in Grecia.Canan a postat pe Istagram o poza din vacanta in care le multumeste fanilor pentru urarile de “La multi ani”iar pe o alta reteta de socializare a pus o poza prin care ii multumeste iubitului pentru surpriza facuta.
Kenan ece si canan ergudar au recunoscut ca sunt impreuna

Share.

About Author

Leave A Reply