Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50636 Library:50519 in /home/content/n3pnexwpnas04_data02/08/41341008/html/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Personaje noi in Kiralik Ask

Personaje noi in Kiralik Ask

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Serialul turcesc Kiralik Ask aka Pretul dragostei sau Dragoste de inchiriat revine la StarTv din 23 septembrie.Noul sezon nu inseamna doar continuarea povestii Omer- Defne ci si largirea distributiei acestui serial.Pretul Dragostei episodul 53 sau Kiralik Ask episodul 53 o sa aduca in prim plan personajele Pamir Marden si Seda Berensel.

mujde uzman serialul turcesc Kiralik AskMujde Uzman este interpreta noului personaj “Seda Berensel”.Mujde este foarte iubita in Turcia si este cunoscuta pentru rolurile din Kapalicarsi,Paramparca Asklar,Akasya Duragim,Ask bir Hayal,Halil Ibrhim Sofrasi,Fatih,Muhtesem Yuzyil,Bir cocuk sevdim,20 Dakika si Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

 

 
 
seckin ozdemir serialul turcesc Kiralik AskSeckin Ozdemir va face parte din distributia noului sezon Kiralik Ask interpretand personajul Pamir Marden.Seckin este considerat unul dintre cei mai aratosi actori de la Istanbul si este cunoscut pentru rolurile interpretate in serialele Al Yazmalim,Muhtesem Yuzyil,Bir Ask Hikayesi,Racon-Ailem icin si Aci Ask.
Serialul turcesc Kiralik Ask poate fi urmarit pe canalul turcesc StarTv in fiecare vineri la ora 20:00 incepand din 23 septembrie.

100%
100%
SERIAL TURCESC KIRALIK ASK
  • VOTEAZA DACA ITI PLACE ACEST SERIAL
    10
  • User Ratings (48 Votes)
    7.9
Share.

About Author

1 Comment

  1. Este o adevarata bucurie vizionarea acestui serial. Iti umple sufletul cand vezi emotia provocata de dragostea adevarata, cata frumusete si noblete sufleteasca au unii oameni, cand vezi ca pana si rivalitatile in afaceri imbraca forme umane. Atat de putina rautate este in acest film…..O incantare………greu de exprimat in cuvinte.

Leave A Reply