Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50636 Library:50519 in /home/content/n3pnexwpnas04_data02/08/41341008/html/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Poyraz Karayel episodul 4 fragment Aysegul

Poyraz Karayel episodul 4 fragment Aysegul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Burcin-TerziogluBurcin Terzioglu-nascuta in 9 martie 1980 in Istanbul,Turcia.A fost casatorita cu Murat Yildirim in perioada 2008-30 iunie 2014. Este prietena foarte buna cu Beren Saat si Cansu Dere. A fost scena de la varsta de 4 ani intrucat familia ei face parte din lumea showbiz-ului.Proiectele pentru care este cunoscuta:Firtina 2006,unde a jucat alaturi de fostul ei sot,Cemberin disinda,Ezel,Merhamet 2013 si filmul artistic Halam geldi.[/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][vc_column_text]ilker-kaleliIlker Kaleli-Este nascut in 5 martie 1983 in Istanbul,Turcia. Acesta a studiat la Istanbul Kultur Universitisi si a luat lectii de actorie la Academia de muzica si arta din Londra.Primul sau rol a fost in serialul Son 2012 unde a interpretate personajul Alper.Tot in acel an a facut parte din distributia altui serial tv,Kayip Sehir. In 2013 a jucat in serialul Kayip iar inainte de acest serial a jucat in filmul Silsile.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Serialul turcesc Poyraz Karayel se difuzeaza in fiecare miercuri la ora 20:00 pe Kanal D Turcia.Apartine casei de productie Limon film,scenariul este scris de Ethem Ozisik si producatorul este Hayri Aslan.

In Poyraz Karayel episodul 4,Poyraz trece printr-un adevarat soc.Acesta afla ca Aysegul este de fapt fata lui Bahri,omul de care s-a apropiat tocmai pentru a-l da pe mana politiei si implicit,sa-si recapete fiul.Aysegul decide sa plece la Londra pentru a se indeparta de tatal ei si viata in care nu se regaseste.Pe parcursul acestui episod suntem martorii unor scene pline de emotie intre cei doi protagonisti,Aysegul si Poyraz.

Va prezentam scena tradusa dintre cei doi protagonisti,Aysegul si Poyraz.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

100%
100%
Awesome
 • PRESTATIA ACTORILOR
  10
 • COLOANA SONORA
  10
 • SCENARIU
  10
 • User Ratings (1 Votes)
  9.7
Share.

About Author

Leave A Reply