Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50636 Library:50519 in /home/content/n3pnexwpnas04_data02/08/41341008/html/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Poyraz Karayel episodul 7 fragment Aysegul si Poyraz

Poyraz Karayel episodul 7 fragment Aysegul si Poyraz

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Fragmentul tradus din Poyraz Karayel episodul 7-Aysegul este dezamagita de spusele lui Sema si decide sa-si faca aparitia in fata lui Poyraz.Un amalgam de sentimente,de la regret la dezamagire,este o scena cu o incarcatura emotionala formidabila.
Burcin-TerziogluBurcin Terzioglu-nascuta in 9 martie 1980 in Istanbul,Turcia.A fost casatorita cu Murat Yildirim in perioada 2008-30 iunie 2014. Este prietena foarte buna cu Beren Saat si Cansu Dere. A fost scena de la varsta de 4 ani intrucat familia ei face parte din lumea showbiz-ului.Proiectele pentru care este cunoscuta:Firtina 2006,unde a jucat alaturi de fostul ei sot,Cemberin disinda,Ezel,Merhamet 2013 si filmul artistic Halam geldi.

ilker-kaleliIlker Kaleli-Este nascut in 5 martie 1983 in Istanbul,Turcia. Acesta a studiat la Istanbul Kultur Universitisi si a luat lectii de actorie la Academia de muzica si arta din Londra.Primul sau rol a fost in serialul Son 2012 unde a interpretate personajul Alper.Tot in acel an a facut parte din distributia altui serial tv,Kayip Sehir. In 2013 a jucat in serialul Kayip iar inainte de acest serial a jucat in filmul Silsile.
Poyraz Karayel episodul 7 sumar-Sadreddin si-a atins scopul si a ridicat un zid temporar intre Poyraz si fiul sau.Bahri decide sa-l ajute pe Poyraz si se duce sa vorbeasca cu Unsal despre relatia tata-fiu.Aici Sema afla de la Sinan ca Aysegul si Poyraz nu s-au despartit iar aceasta situatie o infurie.Sema considera ca a venit timpul ca Aysegul sa stie adevarul si o cheama acasa la tatal sau sa-i spuna de Poyraz.El vrea sa renunte la toata operatiunea pusa la cale de Mumtaz tocmai pentru ca s-a indragostit de Aysegul si nu mai vrea sa o minta.Bahri afla si el un secret..[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Serialul turcesc Poyraz Karayel se difuzeaza in fiecare miercuri la ora 20:00 pe Kanal D Turcia.
Poyraz Karayel episodul 7 fragment intalnire Aysegul si Poyraz acasa la Bahri
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
100%
100%
Merita vazut
 • PRESTATIA ACTORILOR
  10
 • COLOANA SONORA
  10
 • SCENARIU
  10
 • User Ratings (1 Votes)
  9.9
Share.

About Author

Leave A Reply