Sevda Erginci ( Zeynep Yilmaz) si Onur Tuna ( Alihan Tasdemir ) si-au luat ramas bun de la telespectatori odata cu Pretul fericirii episodul 46. Scenariul pregatit cuplului Alihan Zeynep a ajuns la sfarsit, acest lucru fiind anuntat de catre producatori pe retelele de socializare imediat dupa difuzarea episodului 45.

Echipa de productie si colegii de platou au pregatit o petrecere de adio pentru cei doi care au legat prietenii cu fiecare in parte.


Onur Tuna ( Alihan ) a postat un mesaj prin care multumeste telespectatorilor ca l-au primit in casa lor. Iar despre echipa a scris ” Am intalnit oameni speciali de la care am invatat multe. Sevda este o scumpa.”

Sevda Erginci a fost mult mai sentimentala decat Onur Tuna si le-a transmis fanilor ca ZeyAl, adica cuplul Zeynep Alihan se indreapta spre alte experiente intrucat au ajuns in statia in care ei trebuie sa coboare.

Alihan Tasdemir si Zeynep Yilmaz
Alihan Tasdemir si Zeynep Yilmaz

Afla totul despre Onur Tuna si Sevda Erginci!

Seriale turcesti online kilvi

Seriale turcesti online

Seriale turcesti online subtitrate, urmareste cele mai bune seriale turcesti si vezi in timp real episoadele, imagini si filmari din culise, fragmente si trailere traduse.
Pretul Fericirii serial turcesc Yasak Elma Altin Tepsi

Pretul fericirii serial turcesc online

Pretul fericirii online / Serial turcesc Yasak Elma sau Altin Tepsi Yildiz si Zeynep sunt doua surori care se iubesc foarte mult insa sunt foarte diferite una de cealalta. Yildiz accepta oferta facuta de Ender...