Alp Navruz - Nu vreau sa fiu o carte goala cu o coperta frumoasa

Alp Navruz aka Cenk din serialul turcesc Tine-ma de mana vorbeste despre cum doreste sa fie perceput, despre femeia ideala si nu in ultimul rand despre cum vede el showbiz-ul turcesc.

Acest interviu a fost dat inainte ca actorul sa semneze contractul cu casa de productie UsYapim. Actorul se bucura din plin de atentia publicului de cand a interpretat rolul Sinan din serialul Fazilet Hanim ve kizlari. Reactiile pozitive au fost egalate insa de cele negative, o parte din telespectatori sustinand ca Alp Navruz nu este un actor bun.

Alp Navruz aka Cenk din serialul turcesc Tine-ma de mana

“Sunt fan Johnny Depp si Tom Hardy. As prefera ca actorii sa fie alesi in functie de talent si expresivitate. La noi insa nu e asa, daca arati bine nici nu conteaza daca esti talentat sau nu. Si nu doar in Turcia este aceasta problema.Intalnesti asta si la Hollywood, Bollywood sau in telenovelele sud-americane. Intotdeauna trebuie sa fie o drama de familie sau o comedie romantica ca sa atraga publicul. Si binenteles eterna poveste intre baiatul bogat si de succes si fata saraca dar frumoasa.Eu nu vreau sa fiu ales pentru un proiect pentru ca dau bine pe sticla, vreau sa fiu ales pentru ca sunt un bun actor. Altfel, suntem doar o carte goala cu o coperta frumoasa.Nu vreau asta.”

Actorul spune ca se cucereste usor o femeie insa trebuie sa gasesti femeia potrivita pe care sa vrei sa o cuceresti. “Femeia ideala? Exista. Dar trebuie sa am multe in comun cu ea, sa putem petrece timp de calitate impreuna si sa putem vorbi orice si oricat fara sa ne plictisim.”-declara Alp Navruz.