Alina Boz ( Azra Gunes – Tine-ma de mana ) si Alp Navruz ( Cenk Celen – Tine-ma de mana ) sunt vazuti impreuna din ce in ce mai des. Acestia au fost filmati in timp ce erau in Centrul Comercial Kartal İstMarina.

Presa din Turcia a publicat articole in legatura cu apropiata casatorie dintre frumoasa actrita si fiul lui Sezen Aksu, Mithat Can Özer. Pe langa faptul ca este impreuna cu Mithat Can Özer.de ceva timp, Alina a fost vazuta cu o verigheta si un inel de logodna.

Intrebata fiind daca s-a stabilit data nuntii, Alina a spus ca nu este vorba de asa ceva si ca articolele din presa au fost publicate fara nicio baza solida. “Inelele despre care vorbiti sunt recuzita din serialul Tine-ma de mana. Si acum venim de pe platourile de filmare si amandoi avem inelele pe mana”.
Alina Boz si Alp Navruz impreuna la mall

Unul dintre reporterii prezenti a intrebat-o pe Alina daca nu il deranjeaza pe iubitul ei faptul ca isi petrece foarte mult timp cu Alp dupa care tot acelasi reporter a remarcat faptul ca i-a intalnit pe cei doi a 6 a oara in aceasta luna.

“Iubitul meu ma sustine in tot ce fac. Eu cu Alp petrecem mult timp impreuna pentru ca suntem colegi si se intampla sa plecam de la filmari in aceeasi directie.” – declara Alina Boz.
Alp Navruz glumeste inainte de plecarea lor :”Prieteni! Trebuie cumva sa avem o relatie daca nu are data stabilita? Doar venim de la filmari,eu cu Alina suntem colegi si prieteni foarte buni”.