Mehmet Akif Alakurt asa arata acum Boran din serialul Sila

Actorul Mehmet Akif Alakurt pe care il cunoasteti ca Boran din serialul Sila arata total diferit. Odata cu schimbarea de look si atitudinea lui fata de cei din jur s-a schimbat drastic. Daca inainte Mehmet Akif Alakurt era un barbat pedant si politicos acum este neingrijit , cu o atitudine negativa fata de sine si de cei din jur.

Avand foarte multi fani,Mehmet Akif Alakurt este urmarit intr-o proportie foarte mare pe retelele de socializare. In urma unei postari in care jigneste femeile din Turcia spunand ca sunt cu doua fete , parsive si pe interes , s-a declansat o adevarata furtuna mediatica.

Actorul este blamat de fani caracterizandu-l ca fiind mojic. Mai mult de atat, mai multi reprezentati ai caselor de productie s-au declarat jigniti de declaratiile actorului : “Mehmet Akif Alakurt nu poti posta astfel de mesaje si sa te astepti ca lumea sa nu reactioneze. Spun lumea pentru ca tu nu ai jignit doar partea feminina din Turcia dar si pe noi,barbatii.Nu uita ca toti avem o mama , avem surori si sotii.”
Daca multi din utilizatori s-au declarati jigniti,unii au dorit doar sa mentioneze : ” Ma bucur ca un om ca tine nu mai apare pe ecrane.Te-a uitat lumea dar de acum vei fi istorie chiar si pentru realizatorii de seriale.Nu vor mai dori sa lucreze cu un astfel de om si asta e bine!”