Burak Deniz si Hazal Kaya - relatie complicata la final de serial

Burak Deniz si Hazal Kaya, actorii care interpreteaza rolurile Baris si Filiz in serialul Povestea Noastra / Bizim Hikaye, au tinut sa multumeasca celor implicati in proiectul care tocmai a avut finalul.

La sfarsitul lunii aprilie presa din Turcia publica articole cu neintelegerile dintre cei doi actori. Mai mult de atat, multe din tabloidele turcesti pretindeau ca relatia proasta si tensiunile dintre cei doi au fost luate in considerare atunci cand s-a decis finalul serialului.

Nu au existat insa confirmari al acestui fapt. Ieri s-a difuzat pe Foxtv Turcia ultimul episod si protagonistii si-au asternut gandurile si multumirile pe platformele de socializare. Au atasat poze de pe platourile de filmare insa Hazal nu se regaseste in poza atasata de Baris si nici el nu se regaseste in pozele lui Hazal.
Burak Deniz mesaj la finalul serialului Povestea noastra Bizim Hikaye

Vezi si mesajul pentru finalul serialului Povestea noastra postat de Hazal Kaya

Hazal Kaya - Adio Povestea noastra Bizim Hikaye
Serialul turcesc Povestea noastra / Bizim Hikaye a ajuns la final iar astazi actrita care a dat viata personajului Filiz Elibol, Hazal Kaya a postat un mesaj pe retelele de socializare in care si-a asternut gandurile legate de serial si echipa de actori cu care a colaborat la acest proiect." Nu ma pricep deloc sa-mi iau ramas bun dar...