Burcin Terzioglu in vacanta cu Ilker Kaleli

Cei doi protagonisti din serialul turcesc Poyraz Karayel,Burcin Terzioglu si Ilker Kaleli,sunt in vacanta la Marmaris.Acestia formeaza un cuplu si in viata reala si imediat dupa terminarea filmarilor pentru finalul sezonului 2 al acestui serial,cei doi actori au plecat in vacanta unde au inchiriat un iaht.

Daca fosta sotie a lui Murat Yildirim este in forma,Ilker Kaleli nu se poate mandri cu cea mai buna forma fizica si asta a atras atentia celor din presa.

Ilker Kaleli-Este nascut in 5 martie 1983 in Istanbul,Turcia. Acesta a studiat la Istanbul Kultur Universitisi si a luat lectii de actorie la Academia de muzica si arta din Londra.Primul sau rol a fost in serialul Son 2012 unde a interpretate personajul Alper.Tot in acel an a facut parte din distributia altui serial tv,Kayip Sehir. In 2013 a jucat in serialul Kayip iar inainte de acest serial a jucat in filmul Silsile.Serialul turcesc Poyraz Karayel se difuzeaza de regula in fiecare miercuri la ora 20:00 pe Kanal D Turcia,noul sezon va incepe in septembrie.