Burcin Terzioglu iubire pe platourile de filmare

Burcin Terzioglu,protagonista serialului turcesc Poyraz Karayel,traieste o frumoasa poveste de dragoste cu protagonistul aceluiasi serial.Dupa divortul de Murat Yildirim,Burcin a dat un interviu in care spunea:

“Loialitatea,transparenta,sinceritatea si prietenia sunt foarte importante intr-o relatie.Nu trebuie sa suferi intr-o relatie,o lasi si mergi mai departe.”

Burcin si Ilker au o relatie foarte discreta,asta poate pentru ca muncesc foarte mult si ca petrec mai bine de 12 ore pe platourile de filmare.Niciodata nu au oficializat relatia,au ascuns cat au putut sau pur si simplu au ocolit intrebarea desi au fost prinsi iesind din restaurant tinandu-se de mana.Asta pana de curand,cand au venit impreuna la concertul lui Kaan Tangoze si au fost surprinsi in ipostaze romantice.In aceasta perioada,Burcin a fost prezentata parintilor lui Ilker,deci acestia sunt pe drumul cel bun.
Serialul in care joaca cei doi este difuzat miercurea la ora 20:00(ora Turciei)pe canalul turcesc KanalD.
Burcin-TerziogluBurcin Terzioglu-nascuta in 9 martie 1980 in Istanbul,Turcia.A fost casatorita cu Murat Yildirim in perioada 2008-30 iunie 2014. Este prietena foarte buna cu Beren Saat si Cansu Dere. A fost scena de la varsta de 4 ani intrucat familia ei face parte din lumea showbiz-ului.Proiectele pentru care este cunoscuta:Firtina 2006,unde a jucat alaturi de fostul ei sot,Cemberin disinda,Ezel,Merhamet-Iertare si filmul artistic Halam geldi.In prezent este protagonista serialului Poyraz Karayel alaturi de Ilker Kaleli.

ilker-kaleliIlker Kaleli-Este nascut in 5 martie 1983 in Istanbul,Turcia. Acesta a studiat la Istanbul Kultur Universitisi si a luat lectii de actorie la Academia de muzica si arta din Londra.Primul sau rol a fost in serialul Son 2012 unde a interpretate personajul Alper.Tot in acel an a facut parte din distributia altui serial tv,Kayip Sehir. In 2013 a jucat in serialul Kayip iar inainte de acest serial a jucat in filmul Silsile.In prezent este protagonistul serialului Poyraz Karayel alaturi de Burcin Terzioglu.