Burcu Kiratli -Mavi din Dragoste si ura - Scandal cu rusine si politie

Burcu Kiratli, frumoasa actrita care interpreteaza personajul Mavi din serialul Dragoste si ura, a avut parte de o experienta urata care s-a soldat cu scandal, rusine si politie.

Burcu s-a casatorit la inceputul anului 2019 cu Sinan Akçıl, un compozitor si cantaret renumit. Dragostea lor a fost vazuta in Turcia ca una furtunoasa. Plecati in vacanta in Amsterdam,cei doi s-au intors casatoriti.
Burcu Kiratli s-a casatorit cu Sinan Akcil - Mavi Dragoste si ura

Protagonista serialului Dragoste si ura a declarat : Vom avea o viata ca un parc de distractii.Ne-am uitat unul la celalalt si am zambit, de acum fiecare an va fi mai frumos, mai real si mult mai palpitant in doi.

Pana in luna martie a acestui an, cei doi soti au trait clipe frumoase si isi declarau constant iubirea pe retelele de socializare. Din aprilie insa Burcu si Sinan au parte de neintelegeri si certurile lor conjugale deranjeaza vecinii.

Conform tavkim.com vecinii actritei au chemat politia in nenumarate randuri intrucat scandalurile acestora s-au tinut lant in lunile aprilie si mai.

La sfarsitul lunii mai vecinii au fost nevoiti sa cheme politia din nou insa cei doi soti s-au impacat.La inceputul lunii iunie insa scandalul creat de cei doi a fost atat de monstruos incat Burcu a decis sa se mute la parintii ei de rusine.

Burcu Kiratli Mavi din Dragoste si ura

Actrita s-a abtinut de la declaratii insa a zambit amar in momentul in care a fost intrebata daca va divorta de Sinan Akçıl .