Cagatay Ulusoy a fost condamnat

Cagatay Ulusoy , actorul pe care il cunoasteti din serialele Feriha, Yaman-Medcezir sau Drumul Emir, a fost condamnat la 10 luni cu suspendare pentru consum de droguri.

Tribunalul din Istanbul a condamnat la inchisoare 13 parati in acest caz printre care se numara Cemal Hunal, Gizem Karaca, Cagatay Ulusoy si Cenk Eren.

Cagatay Ulusoy a fost condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare alaturi de Gizem Karaca, Cemal Hunal si Cenk Eren
Cagatay Ulusoy a fost condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare alaturi de Gizem Karaca, Cemal Hunal si Cenk Eren

Pentru acuzatia de trafic de droguri acestia au fost achitati. Si pentru ca pedeapsa este sub un an, Cagatay si ceilalti au o perioada de proba de cinci ani. In cazul in care acestia nu mai comit infractiuni de acest gen pedeapsa este considerata executata.
Consumul de droguri nu este o raritate in show business-ul turcesc. In 2015, Kenan Imirzalioglu si Murat Yildirim au fost condamnati si ei la 10 luni cu suspendare tot pentru consum de droguri.

Acest proces a durat 6 ani si de acum Cagatay poate sa se concentreze pe cariera internationala nefiind conditionat sa se intoarca in Turcia la infatisari intrucat procesul s-a solutionat.