cum sa ai unghii sanatoase

Mana reprezinta un detaliu important de pe cartea de vizita a oricarei persoane.In special unghiile.Frumoase,ingrijite si sanatoase.In continuare va prezentam cateva trucuri pentru a-ti pastra unghiile in cea mai buna forma posibila.
Rutina de ingrijire a unghiilor poate duce la niste unghii superbe pe care sa le porti cu mandrie.O rutina de ingrijire simpla si deloc scumpa.De altfel conform specialistilor dermatologi,exagerarea duce la infectii dureroase. cum sa ai unghii sanatoase , trucuri ca sa nu ai unghii crapate

Sfaturi si trucuri pentru unghii sanatoase

  • Incearca sa mananci sanatos si sa ai o alimentatie diversificata.Asta ajuta majoritatea femeilor.Pentru cele care au totusi probleme in ciuda stilului de viata sanatos,exista vitamina B.Prin administrarea zilnica de vitamina B unghiile tale vor fi sanatoase si mai puternice.Fara unghii crapate sau rupte!
  • Bucurate de lacul de unghii!Lacul nu dauneaza unghiilor insa din cand in cand este recomandat sa luati o pauza lasand unghiile naturale.Asigura-te ca indepartezi oja cu o solutie fara acetona.Poarta manusi atunci cand speli vasele sau lucrezi in gradina.
  • Nu uita sa-ti hidratezi cuticulele.
  • Taie unghiile in mod regulat.Taierea lor ajuta la regenerarea acestora si previne craparea sau ruperea.
    Curata unghiile cu o perie!Aceasta actioneaza mult mai delicat decat o ustensila ascutita care poate deschide drumul catre infectii si durere.
  • Fereste-te de detergentul de vase si inalbitor.Acestea doua usuca pielea si unghiile rezultand in piele inestetica si unghii crapate.
  • Ia infectiile in serios!Pielea rosie dureroasa,umflaturile si puroiul din jurul unghiilor ar trebui sa te sperie si sa iti indrume pasii catre medic.