Ebru Sahin - Reyyan din serialul Hercai - vorbeste despre serial si Akin

Ebru Sahin, frumoasa actrita care interpreteaza personajul Reyyan Sadoglu din serialul turcesc Hercai, vorbeste despre serialul cel mai popular al anului 2019 si despre partenerul din serial, Akin Akinozu ( Miran Aslanbey ).

Actrita a fost intalnita de reporteri in Etiler la cumparaturi. Imbracata lejer, cu zambetul la purtator si fara pic de machiaj, Ebru recunoaste ca este coplesita de atentia si dragostea pe care o primeste.
“Viata mea nu s-a schimbat cu nimic. In afara de faptul ca am devenit cunoscuta dincolo de granitele Turciei si ca sunt binecuvantata cu foarte multa dragoste din partea oamenilor, viata mea este la fel” – declara Ebru Sahin.
Ebru Sahin si Akin Akinozu in serialul Hercai - Miran si Reyyan

Aceasta a fost intrebata ce crede despre lumea care o cupleaza cu Akin desi acesta are iubita. Actrita a multumit fanilor pentru atentia cu care o coplesesc si a declarat ca este foarte fericita ca telespectatorii sunt multumiti de eforturile lor in interpretarea personajelor.

“De cand ne-am intors din Mardin m-am intalnit cu Akin foarte des. Acum este mai greu pentru ca este in armata dar tot comunicam prin mesaje.”- declara Ebru Sahin.

“Voi avea o vacanta scurta dupa care voi lucra la un alt proiect.Un film in care voi interpreta o fata cu probleme psihice.Tema filmului va avea la baza tot dragostea.Iar imediat ce termin filmarile la acest proiect ne vom intoarce cu totii la Mardin pentru al doilea sezon din Hercai.”

“Imi place sa o interpretez pe Reyyan din serialul Hercai, este un personaj care ma incarca cu energie.” – a spus frumoasa actrita.