Hazal Kaya - Adio Povestea noastra Bizim Hikaye

Serialul turcesc Povestea noastra / Bizim Hikaye a ajuns la final iar astazi actrita care a dat viata personajului Filiz Elibol, Hazal Kaya a postat un mesaj pe retelele de socializare in care si-a asternut gandurile legate de serial si echipa de actori cu care a colaborat la acest proiect.

” Nu ma pricep deloc sa-mi iau ramas bun dar am ajuns si la sfarsitul episodului 70. Nici acum nu-mi vine sa cred cat de norocoasa am fost sa va am alaturi timp de 2 sezoane. Sunt mandra ca am fost parte a serialului Povestea Noastra.”

Povestea noastra - familia Elibol
Povestea noastra – familia Elibol

“Datorita voua am impartit aceeasi scena cu mari maestri de la care am invatat o multime de lucruri. In fiecare zi am admirat talentul si puterea actorilor de la mic la mare si toti imi sunt acum prieteni. Acest proiect va ramane foarte special pentru mine intrucat mi-a fost martor in cele mai grele clipe dar si cele mai fericite.”

“Ma bucur ca ne-am facut treaba cu drag si cum am stiut noi mai bine. Adio Povestea Noastra/Bizim Hikaye! Multumesc pentru tot ce am invatat datorita tie!”- a scris Hazal Kaya.

Povestea noastra cu Hazal Kaya serial turcesc Bizim Hikaye
Povestea noastra sau Bizim Hikaye , un serial turcesc cu Hazal Kaya si Burak Deniz in rolurile principale. Povestea incepe cu Filiz, cea mai mare fiica a familiei Elibol. O sora care a devenit brusc mama sau responsibila de cresterea fratilor ei atunci cand mama lor i-a parasit pe cei 5 frati ai ei si pe Filiz. In ciuda...