Lila din Pretul Fericirii (Aysegul Cinar) - Un fan m-a rapit

Aysegul Cinar, actrita care interpreteaza rolul Lila din serialul turcesc Pretul fericirii aka Yasak Elma, a declarat in cadrul unei emisiuni tv ca a trait cea mai terifianta experienta din viata ei.

Serialul turcesc Pretul Fericirii a carui protagonisti sunt Eda Ece, Talat Bulut, Sevval Sam, Sevda Erginci si Onur Tuna, aduce mii de telespectatori in fata ecranelor. Daca actorii au beneficii in ceea ce priveste popularitatea de cele mai multe ori, Aysegul Cinar a experimentat partea urata a popularitatii.

Lila din serialul Pretul fericirii (Aysegul Cinar) declara ca a fost rapita de un fan obsedat
Lila din serialul Pretul fericirii (Aysegul Cinar) declara ca a fost rapita de un fan obsedat

“Sunt la inceput de drum, actoria este visul meu.M-am pregatit din greu pentru asta si sunt foarte onorata de faptul ca sunt urmarita de atatia oameni.Inteleg feedback-ul pozitiv cat si cel negativ. Insa nu m-am gandit niciodata ca voi avea de a face si cu obsedati.”- a declarat interpreta personajului Lila din Pretul Fericirii.

“Am incercat sa ma concentrez pe munca, sa fiu cat mai buna pe ceea ce fac.Faptul ca impart acelasi platou de filmare cu actori buni ma ambitioneaza.Cu ajutorul colegilor intru in pielea personajului cat mai bine.Am fost impresionata cand am obtinut premiul pentru “Tanara speranta” si atunci am realizat cat de apreciata sunt”.

Actrita a declarat ca uneori fanii merg prea departe.A povestit cum a fost fortata sa se urce in masina unui fan obsedat.

Lila din serialul turcesc Pretul fericirii a fost obligata sa se urce in masina unui fan obsedat
Lila din serialul turcesc Pretul fericirii a fost obligata sa se urce in masina unui fan obsedat

“Inainte de sfarsitul sezonului am primit numeroase mesaje pe Instagram de la acelasi fan.De dimineata pana seara. Acesta a aflat unde stau.Intr-o zi am iesit din casa si cand am intrat pe o strada goala m-a urmarit cu masina si a oprit langa mine.Nu am avut timp sa realizez ce se intampla ca m-a luat pe sus si m-a urcat in masina.”- declara Aysegul Cinar.

Aceasta a povestit ca fanul infocat a blocat usile iar cand actrita a inceput sa tipe dupa ajutor fanul i-a spus “Te vei marita cu mine”.

Actrita spune ca a scapat inainte ca fanul sa-i faca si mai mult rau.
“Aveam telefonul in geanta si m-a sunat un prieten pe WhatsApp.In acel moment mi-a luat geanta.Inainte insa am reusit sa-i trimit locatia unei prietene.Cand am ajuns la pod,politia astepta.Era un control de rutina,asa am scapat.L-am reclamat la politie insa mai tarziu am fost nevoita sa retrag plangerea intrucat managerul meu s-a inteles cu el.Nu stiu mai multe detalii insa managerul meu m-a asigurat ca nu voi mai fi deranjata.”