Onur Tuna este din nou pe platourile de filmare din 27 mai

Onur Tuna, interpretul personajului Alihan Tasdemir din serialul turcesc Pretul Fericirii / Yasak Elma revine pe platourile de filmare. Asa cum se stie, la inceputul lunii mai Onur si Sevda Erginci au parasit serialul lasand in urma o multime de fani suparati.

Daca iesirea lor din serial a fost indulcita de vestea ca faimosul cuplu va fi repetat pe micile ecrane din toamna intr-un alt serial, pe fanii lui Onur Tuna ii asteapta o alta surpriza.

Citeste si : Alihan si Zeynep si-au luat ramas bun de la serialul Pretul fericirii
Citeste si : Zeynep si Alihan din Pretul fericirii sunt din nou impreuna dar in alt serial

Chipesul actor nu se va bucura de vacanta intrucat se va intoarce la filmari din 27 mai. Noul proiect este un film artistic si se numeste Ağır Romantik. Colega de proiect este nimeni alta decat Tuvana Türkay, fosta Miss Turcia si actrita pe care o cunoasteti cu siguranta din Kara Para Ask, Oyunbozan, Deli Gönül si Kızlarım İçin.

Onur Tuna ( Alihan Tasdemir ) impreuna cu Tuvana Türkay , actrita cu care va filma noul proiect
Onur Tuna ( Alihan Tasdemir ) impreuna cu Tuvana Türkay , actrita cu care va filma noul proiect

Scenaristul si regizorul filmului Ağır Romantik este Deniz Denizciler. In acest film ii vom vedea si pe Semra Dinçer , Durul Bazan si Sermiyan Midyat.

Pretul Fericirii serial turcesc Yasak Elma Altin Tepsi
Pretul fericirii online / Serial turcesc Yasak Elma sau Altin Tepsi Yildiz si Zeynep sunt doua surori care se iubesc foarte mult insa sunt foarte diferite una de cealalta. Yildiz accepta oferta facuta de Ender de a-l seduce pe Halit. De acum ea are un scop , sa intoarca aceasta situatie in favoarea ei ca Halit sa o ia de...