Povestea noastra episodul 66 platou de filmare ep 66

Povestea noastra episodul 66 – Filiz si Baris se straduiesc sa-i salveze viata lui Cicek, in acest timp Tufan ii marturiseste lui Tulay ca a inselat-o. Filiz este furioasa ca Tufan a nselat-o pe Tulay si desi Baris incearca sa o calmeze, aceasta nu-l iarta pe Tufan prea usor. Faptul ca Ferda este singurul donator compatibil pentru Cicek complica lucrurile.

Fikri, Ersin si copiii recupereaza banii insa fiind bani nemunciti, acestia se pierd usor asa cum s-au si castigat. Situatia in care sunt implicati copiii o supara pe Filiz insa vrea sa ii invete o lectie odata cu asta.Baris insa nu este de aceeasi parere cu Filiz cand vine vorba de copii.In plus ca este situatia si cu Tufan iar atunci tensiunea creata ajunge la cote limita.

5/52 ratings

Povestea noastra episodul 66 – platou de filmare

Povestea noastra serial turcesc / Bizim Hikaye

Povestea noastra cu Hazal Kaya serial turcesc Bizim Hikaye
Serialul turcesc Povestea noastra - Bizim Hikaye - " O poveste de supravietuire condimentata cu umor si dragoste " Povestea incepe cu Filiz, cea mai mare fiica a familiei Elibol. O sora care a devenit brusc mama sau responsibila de cresterea fratilor ei atunci cand...

POVESTEA NOASTRA EPISOADE SI STIRI / BIZIM HIKAYE