Povestea noastra final - Hazal Kaya spune de ce se incheie serialul

Serialul turcesc Povestea Noastra / Bizim Hikaye cu Hazal Kaya si Burak Deniz se incheie dupa 70 de episoade. Hazal Kaya aka Filiz Elibol a fost tinta mai multor zvonuri cum ca aceasta reprezinta motivul pentru care serialul turcesc Povestea noastra va filma finalul mai devreme decat era stabilit.

In momentul cand s-a anuntat iesirea lui Nesrin Cavadzade ( Tulay ) din serialul Povestea noastra, presa din Turcia a scris despre neintelegerile dintre cele doua actrite, Nesrin si Hazal. Mai mult decat atat, au publicat amanunte despre o scena din episodul 43. Conform tabloidelor turcesti,Nesrin si alti colegi au asteptat ore intregi intrucat Hazal nu se putea concentra la filmari iar atitudinea ei fata de echipa era sfidatoare.

Nesrin Cavadzade nu a confirmat aceste zvonuri iar Hazal s-a tinut departe de reporteri si declaratii. In luna mai a aparut in presa din Turcia o stire despre Hazal si finalul serialului Povestea noastra / Bizim Hikaye.

Conform stirii, actrita este insarcinata si acesta ar fi motivul pentru care serialul se incheie mai repede. Mai mult de atat, aceasta nu ar fi in relatii bune cu Burak Deniz aka Baris.

Hazal Kaya a tinut sa precizeze ca a citit toate zvonurile si ca stirea despre sarcina a intristat-o cel mai tare.” Din pacate presa este obisnuita sa invinuiasca actorii pentru orice. De acum inainte voi fi atenta la astfel de situatii. Nu am legatura cu finalizarea serialului, sanatatea sau conditia mea fizica nu este motivul pentru o astfel de decizie” – a declarat Hazal Kaya.