Povestea noastra cu Hazal Kaya serial turcesc Bizim Hikaye

Serialul turcesc Povestea noastra – Bizim Hikaye – ” O poveste de supravietuire condimentata cu umor si dragoste ”
Povestea incepe cu Filiz, cea mai mare fiica a familiei Elibol. O sora care a devenit brusc mama sau responsibila de cresterea fratilor ei atunci cand mama lor i-a parasit pe cei 5 frati ai ei si pe Filiz. In ciuda conditiilor vitrege de trai, a saraciei lucie in care traiesc, a tatalui alcoolic care da pe acasa doar cand are nevoie de ceva, Filiz reuseste sa aiba grija de fratii ei fara sa se planga.

Fratii lui Filiz sunt copii care au invatat de la viata sa nu aiba foarte multe pretentii, puternici si care au invatat sa-si poarte singuri de grija: Rahmet este un adolescent inteligent , Hikmet este un adolescent care traieste o iubire interzisa, Kiraz o fata sentimentala, Fikret care cauta modele si Ismet care este mezinul familiei.

Povestea noastra serial turcesc sau Bizim Hikaye cu Hazal Kaya

Lansare: 2017
Gen: Romantic, Comedie, Drama
Casa de productie: MEDYAPIM
Regizor: KORAY KERİMOĞLU
Scenariu: EBRU KOCAOĞLU – VERDA PARS
Muzica: Cagatay Akman, Volkan Sonmez, Cem Tuncer, Kerem Türkaydin, Ercan Tanriverdi
Televiziune: FOX TV Turcia
Locatii filmare: Istanbul
Oficial: Website FOX TV TURCIA, website casa de productie

5/51 rating

TRAILER SERIAL – POVESTEA NOASTRA / BIZIM HIKAYE

SERIALUL TURCESC POVESTEA NOASTRA / BIZIM HIKAYE - PERSONAJE

Filiz Elibol – Cea mai mare fiica a familiei Elibol. Ea nu a studiat dupa liceu pentru a munci ca sa aiba grija de fratii ei. Mandra si incapatanata, se ocupa indeaproape de educatia fratilor ei si este dura atunci cand este nevoie. Cea mai mare frica este ca familia ei sa nu se destrame sau ca copiii sa ajunga in grija statului. Pentru a-si tine familia impreuna, Filiz trebuie sa suporte toanele tatalui betiv.

Baris – El este increzator in sine, inteligent si incapatanat. Este un tanar misterios care a intrat in viata lui Filiz. La prima vedere nu poti sa-ti dai seama daca este bogat sau sarac, valet sau hot. Asta pentru ca nu cu mult timp in urma,Baris a avut o dezamagire si a trebuit sa ia viata de la capat. Se indragosteste de Filiz si cel mai mult este impresionat de caracterul ei puternic. Dar nu este usor sa castigi increderea unei fete ca Filiz.

Fikri Elibol – Este tatal a 6 copii insa nu se poate spune despre el ca este tata in adevaratul sens al cuvantului. Plaseaza responsabilitatile in carca lui Filiz, bea mai tot timpul si este un pierde vara. Nici macar nu-si cunoaste foarte bine copiii, nepoliticos, manipulator si nici nu face vreun efort sa evolueze. Cauta sa castige din orice situatie. Chiar daca nu se iubeste pe sine , este multumit de situatia in care se afla si nici nu ii trece prin cap sa faca vreo schimbare.

Tulay – Este vecina lui Filiz si cea mai buna prietena. Nu este o femeie suparacioasa, este vesela si o ajuta cat poate de mult pe Filiz. Este corecta si un om bun insa poate fi foarte certareata in unele momente.

Serial Povestea noastra / Bizim Hikaye - Coloana sonora

POVESTEA NOASTRA EPISOADE SI STIRI / BIZIM HIKAYE