Serialul Pretul Fericirii Yasak Elma locatii de filmare unde se filmeaza

Serialul Pretul fericirii sau Yasak Elma este unul din cele mai urmarite seriale turcesti. Pe langa distributia actorilor , un plus de interes reprezinta locatiile de filmare .

Inca din primele episoade , serialul Pretul fericirii s-a filmat in locatii de lux.O asemenea locatie este Hidiv Kasri , fosta resedinta a unui diplomat egiptean care astazi este restaurant si un reper al orasului.

Serialul Pretul fericirii locatie filmare Khedive Pavilion

5/527 ratings

Serialul se filmeaza in diferite zone ale Istanbulului ca Sarıyer, Beykoz sau Beyoğlu. Una din cele mai discutate locatii ramane casa lui Sinan , locatie care serveste ca platou de filmare pentru mai multe seriale turcesti si filme.

Aceasta locatie este in Cihangir cu vedere la Bosfor. Scenele de pe yaht sunt filmate in Marina Bebek cu acord special. Biroul lui Halit Argun se afla intr-o cladire de pe plaja Kuruçeşme.

Locatiile de filmare ale acestui serial nu sunt limitate la Istanbul insa. Serialul Pretul Fericirii / Yasak Elma contribuie la turismul Turciei si ne prezinta Hatay. In episodul 6 al acestui serial vedem Tunelul Samandağ Titüs , podul din Antakya,Pestera Beşikli si Copacul Hidirbey Musa.

In episodul 13 , Alihan are o scena in care acesta se relaxeaza iar ca locatie de filmare au ales Ağva.

Serialul turcesc Pretul Fericirii / Yasak Elma / Altin Tepsi

Serialul turcesc Pretul Fericirii - Titlul original al acestui serial este Yasak Elma sau Altin Tepsi. Tema acestui serial reprezinta sacrificiul pe care il poate face un om pentru bani sau iubire. Ce vrei de la viata , bani...