Pretul Fericirii serial turcesc Yasak Elma Altin Tepsi

Serialul turcesc Pretul Fericirii – Titlul original al acestui serial este Yasak Elma sau Altin Tepsi. Tema acestui serial reprezinta sacrificiul pe care il poate face un om pentru bani sau iubire. Ce vrei de la viata , bani sau iubire?
Yildiz si Zeynep sunt doua surori care se iubesc foarte mult insa sunt foarte diferite una de cealalta. Yildiz accepta oferta facuta de Ender de a-l seduce pe Halit. De acum ea are un scop , sa intoarca aceasta situatie in favoarea ei ca Halit sa o ia de sotie pentru a duce o viata luxoasa si de a face parte din inalta societate.
Zeynep are o rutina cat se poate de normala , isi cauta job si vrea sa-si castige existenta in mod cinstit pe propriile puteri. Firma in care lucreaza este preluata de Alihan Tasdemir , un barbat frumos dar extrem de arogant,nemilos si rece. Mai mult decat atat , acesta este asociatul lui Halit si fratele primei sotii a lui Halit,Zerrin.

Yasak Elma Pretul fericirii serial turcesc

Lansare: 2018
Gen: Drama
Casa de productie: MEDYAPIM
Regizor: NESLİHAN YEŞİLYURT
Scenariu: MELİS CİVELEK – ZEYNEP SOYATA
Televiziune: FOX TV Turcia
Locatii filmare: Istanbul
Oficial: Website FOXTV Turcia , Website Casa de Productie

5/559 ratings

SERIALUL TURCESC PRETUL FERICIRII / YASAK ELMA - ACTORI

TRAILER SERIAL – PRETUL FERICIRII / YASAK ELMA

SERIALUL TURCESC PRETUL FERICIRII / YASAK ELMA - PERSONAJE

Halit Argun – este unul din cei mai bogati oameni din Turcia. Este un om de afaceri respectat , isi iubeste familia si munceste foarte mult. Are un defect insa , este afemeiat. Este obisnuit sa fie inconjurat de femei frumoase , stilate si ingrijite. Este un barbat care nu lasa nimic femeilor de care divorteaza , pana si bijuteriile acestora le tine in seif. Nu poate trai fara sa fie interesat de alte femei si isi doreste ca ele sa fie interesate de el si sa il iubeasca.

Ender Argun serialul turcesc Pretul Fericirii Yasak elma Altin TepsiEnder Argun – Singura ei preocupare este sa fie cat mai cunoscuta in lumea buna a Istanbulului. Este o femeie frumoasa , ingrijita si rafinata. A lucrat ca secretara lui Halit si datorita frumusetii si feminitatii a reusit sa puna mana pe unul din cei mai bogati oameni ai Turciei. Are un fiu cu Halit si asta ii asigura traiul bun cu sau fara Halit. Ender Argun este o femeie pentru care banii si puterea inseamna totul.

Alihan Tasdemir serialul Pretul fericirii Yasak Elma Altin TepsiAlihan Tasdemir – Este cel mai chipes si cel mai dorit burlac din Istanbul. Atrage atentia oriunde merge si femeile roiesc in jurul lui. Alihan este perfectionist si nu iarta greselile. La locul de munca este nemilos si nu acorda nimanui o a doua sansa. Are putini oameni pe care ii apreciaza si le acorda increderea lui. Prefera sa arate lumii latura nemiloasa astfel incat acestia sa se teama de el.

Yildiz Yilmaz – In ciuda varstei fragede , Yildiz este satula de viata. Potrivit ei , cheia fericirii este gasirea unui om bogat cu care sa se casatoreasca pentru a trai o viata luxoasa. Intelege faptul ca oferta lui Ender de a-l seduce pe Halit poate fi o situatie pe care sa o intoarca in favoarea ei ca el sa o ia de sotie si mai apoi sa traiasca acelasi stil de viata precum Ender.

Zeynep Yilmaz serialul turcesc Pretul fericirii Yasak Elma Altin TepsiZeynep Yilmaz – Zeynep este sora lui Yildiz si este mai mica cu 2 ani.Este diferita de Yildiz , ea nu este materialista si nici nu viseaza la un sot bogat. Zeynep este o fata cu picioarele pe pamant si daca este sa impresioneze oamenii cu ceva , acela este caracterul ei. Este sincera , muncitoare , idealista si inteligenta. Nu suporta nedreptatea si spune asta in fata oricui , chiar daca este vorba despre un sef care ar putea sa o dea afara. Este descurcareata si duce la capat orice proiect cand vine vorba de munca.

Zehra Argun serialul turcesc Pretul fericirii Yasak elmaZehra Argun – Este fiica lui Halit din prima casatorie. Este cea mai mare dintre frati si are o relatie foarte buna cu Erim si Lila. Este mereu geloasa pe sotiile tatalui sau. Nu s-a indragostit si nu este casatorita desi era cazul pana acum. Zehra se crede fata batrana , nu are incredere in ea si crede ca tatal ei nu o intelege. Mai mult decat atat , aceasta are o problema cu alcoolul.

Caner Celebi serialul turcesc Pretul fericirii Yasak Elma Altin TepsiCaner Celebi – Este fratele lui Ender Argun. Nu are nicio calificare si este foarte lenes. Nu ii place sa munceasca si se bazeaza pe sora lui. Isi iubeste sora si are foarte multa incredere in ea. Ii place mancarea si lucrurile de-a gata. Este amuzant si trateaza situatiile de criza cu foarte mult umor.

Zerrin Tasdemir – Este a doua sotie a lui Halit si sora mai mare a lui Alihan. Viata ei a inceput cand s-a casatorit cu Halit si s-a terminat cand cei doi au divortat. Zerrin este mama lui Lila. Potrivit ei , toate femeile il vor pe Halit pentru banii lui , cu exceptia ei. Ea face parte dintr-o familie foarte bogata din Istanbul. Zerrin il va astepta mereu pe Halit sa se intoarca la ea.

Serial Pretul Fericirii / Yasak Elma - Coloana sonora

PRETUL FERICIRII / YASAK ELMA Stiri si extras