Scandal in serialul Pretul Fericirii M-a hartuit si toti colegii ma sustin

Serialul turcesc Pretul Fericirii / Yasak Elma a fost intr-un mare impas. Casa de productie a luat decizia sa opreasca filmarile la episodul 12 pentru un scandal care avea sa aiba consecinte pentru toata lumea.

Actorul Talat Bulut care interpreteaza personajul Halit Argun a fost acuzat de Özge Ş. de hartuire pe platourile de filmare. Özge Ş. este asistenta a echipei de recuzita si printre alte indatoriri aceasta trebuia sa se asigure la scenele zilnice ca imbracamintea actorilor este curata si calcata.

Scandal Ozge simsek

In saptamana filmarilor pentru episodul 12 din serialul Pretul fericirii, Özge Ş. s-a plans echipei de filmare ca a fost hartuita de Talat Bulut.

“Ii aranjam cravata apoi acesta m-a chemat in spatele cabinei ca nu ii sta bine gulerul.M-am dus si i-am aranjat gulerul iar cand s-a intors spre mine m-a sarutat. A zambit ironic apoi si a plecat.” – a declarat Özge Ş.

Cand actorul a aflat de declaratia fetei a tinut sa precizeze zambind ” Nu exista asa ceva “. Scandalul a luat proportii si colegii acestuia au avut cateva lucruri de declarat in legatura cu acest scandal.

Cand Eda Ece ( Yildiz din Pretul fericirii ) a fost intrebata daca fata este indreptatita sa faca astfel de acuzatii , aceasta a raspuns :

Pretul fericirii Eda Ece declaratii in legatura cu scandalul de pe platourile de filmare
” Nimeni nu arunca brusc astfel de acuzatii. Ce are de castigat? Sunt si eu femeie , nici nu vreau sa ma gandesc ce as face daca as trece prin asa ceva. De ce ar inventa fata asta un astfel de lucru? Nu isi doreste sa fie celebra si nici nu este genul de fata la care va ganditi voi.”

Ayşegül Çınar, actrita care interpreteaza rolul Lila Argun declara : ” Nu stiu de ce a declarat Özge Ş. asa ceva. Eu am multe scene cu dl Talat Bulut, il cunosc indeaproape si nu cred ca ar face asta. Sunt si eu tanara ca ea dar dl Talat se poarta cu noi cu respect , ca si cand suntem in realitate copiii dansului.”

Sevval Sam , actrita care interpreteaza rolul Ender Argun din serialul Pretul fericirii / Yasak Elma , a fost foarte deranjata si a tinut sa mentioneze : ” Aceste acuzatii ne deranjeaza pe intreaga echipa. Proiectul pe care l-am inceput nu se rezuma la un singur nume , exista o multime de oameni care depun eforturi in aceasta directie. Ne deranjeaza si i-am adus asta la cunostiinta. Nu pot sa-i spun pe nume pentru ca nu vreau sa-i rostesc numele. Ce fel de om face asa ceva? Spuneti voi ca eu nu mai am cuvinte.”

Acuzatiile si intregul scandal media care s-a creat in jurul acestuia a impins echipa de productie sa sisteze filmarile si sa declare sezonul 1 terminat dupa numai 12 episoade. Mai mult de atat , un reprezentant al echipei de productie a declarat ca proiectul s-ar putea termina aici in functie de rezultatele acestui scandal.

Talat Bulut a dat-o in judecata pe Özge Ş. pentru a veni cu probe care sa dovedeasca acuzatiile facute. Pe durata procesului , femeile din distributia serialului au facut urmatoarea declaratie :

“In calitate de #femeidinyasakelma binenteles ca avem ceva de spus in legatura cu nefericitul eveniment dar nu comentam pentru a nu conturba procesul de judecata. Doar vrem sa ne declaram alaturi de orice femeie care este hartuita psihic sau fizic, molestata sau abuzata. Suntem alaturi de orice #femeie in lupta de a demasca acest fel de comportament sau de a-l starpi.” Semnat -Șevval Sam, Eda Ece, Șafak Pekdemir Mengü, Sevda Erginci, Neslihan Yeșilyurt, İrem Kahyaoğlu, Nilgün Türksever.

PRETUL FERICIRII / YASAK ELMA Stiri si extras