Seriale turcesti noi de vara , cele mai seriale turcesti 2019

Seriale turcesti noi care vor fi difuzate in vara 2019, va prezentam lista completa de seriale turcesti de vara. Acest sezon de seriale a inceput intens insa a fost finalizat cu aceeasi viteza. Aproape 30 de seriale turcesti au inceput sa se difuzeze in sezonul 2018-2019 insa 20 din ele s-au si incheiat din lipsa de rating.

Serialele turcesti de vara vor incepe mai devreme in acest an. De regula serialele de vara incep in iulie, anul acesta insa vor incepe in luna iunie intrucat licitarile pentru scenarii au inceput inca din februarie.

Seriale turcesti noi de vara – Afili Ask

seriale turcesti de vara - Afili Ask
Serialul Afili Ask se va difuza sub semnatura casei de productie Arc Yapim si va avea ca protagonisti pe Çağlar Ertuğrul si Burcu Özberk. Filmarile pentru acest serial incep in luna mai si daca totul decurge conform planului serialul va fi difuzat pe canalul KanalD Turcia incepand din luna iunie.

Povestea acestui serial este una romantica in care Burcu Özberk interpreteaza personajul Zeynep Yilmaz, o poveste colorata a unei fete care primeste lovitura dupa lovitura de la cei din jurul ei.

Seriale turcesti noi 2019 – Canevim

Seriale turcesti noi 2019 Canevim
Acest serial va fi difuzat sub semnatura casei de productie Koliba film, aceeasi casa de productie care detine drepturile pentru popularul Fatih Harbiye / Un destin la rascruce. Primele tratative au dus la numele “Zalim” dupa care producatorii au schimbat numele serialului in Canevim. Protagonistii sunt Aras Aydın, Biran Damla Yılmaz, Ezgi Şenler si Özgür Çevik. Personajul principal al acestui serial va fi Ceylan si va fi interpretat de Biran Damla Yılmaz pe care o cunoasteti din Kırgın Çiçekler. Acest serial va fi difuzat pe canalul ATV Turcia iar primul episod va fi la sfarsitul lunii mai.

Seriale turcesti noi de vara 2019 – Her Yerde Sen

Seriale turcesti noi de vara Her Yerde Sen
Din distributia acestui serial turcesc de vara vor face parte Furkan Andıç, Aybüke Pusat, Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Barış Yıldız, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner si Sertan Erçakan. Serialul va fi produs sub semnatura casei de productie Karga Seven Pictures si va fi difuzat pe canalul FoxTv Turcia. Povestea ii are in centru pe 2 tineri care au cumparat aceeasi casa, Kerem si Selin.

Seriale turcesti noi vara 2019 – Benim tatli yalanim

Seriale turcesti noi vara 2019 Benim tatli Yalanim
Acest serial turcesc va fi difuzat pe canalul Foxtv Turcia sub semnatura casei de productie 03 Medya. Distributia serialului se anunta a fi foarte reusita si in rolurile principale ii vom vedea pe Furkan Palalı si Aslı Bekiroğlu. Tot in acest serial o vom vedea si pe interpreta personajului Fahriye din Un destin la rascruce, Seda Türkmen. Povestea acestui serial va fi una romantica si fresh. Telespectatorii vor fi martorii unei povesti de iubire nascuta dintr-o mica minciuna. Asadar Nejat si Suna vor fi impreuna pentru micuta Kayra.

Seriale turcesti noi vara 2019 – Kimse Bilmez

Seriale turcesti noi vara 2019 Kimse Bilmez
Kimse Bilmez este un serial care va fi difuzat pe canalul ATV Turcia si ii va avea protagonisti pe Kerem Cem, Özgü Kaya, Zeynep Elçin, Cenk Torun si Zehra Yılmaz. Povestea acestui serial il va avea in centru pe Ali, un agent de informatii.