Seriale turcesti - cel mai vizionat turcesc 2019

Seriale turcesti si filme artistice cu actori celebri in toata lumea. Aceasta este cea mai cunoscuta latura a Turciei. Telespectatorii sunt fascinati de serialele turcesti si continua sa fie din ce in ce mai populare.

Daca pana acum ne-am delectat cu seriale turcesti populare precum Asi, Muhteşem yüzyıl, Sila, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Ezel, Ask-i Memnu sau Binbir Gece, din anul 2019 cel mai popular video de pe Youtube pana in luna mai este Episodul 1 al serialului turcesc Hercai.

Serialul este urmarit live pe website-ul ATV Turcia in numar record din toate tarile lumii. Acest record este depasit insa pe Youtube. Cu ce este diferit acest serial de alte seriale turcesti?

Distributia serialului a fost aleasa pe spranceana. Fiecare actor interpreteaza personajul cu trairi si emotii care te transpun imediat in povestea serialului, te transforma instant in fan declarat al personajului cu a carui poveste si caracter rezonezi.

Seriale turcesti online – serialul cel mai vizionat Hercai

Povestea serialului Hercai dezvaluie personaje si actiuni care te tin cu sufletul la gura. Tema acestui serial turcesc este razbunarea transformata in dragoste si dragostea ambalata in straie de razbunare. Iar de-al lungul acestei povesti de dragoste si razbunare veti gasi puterea de sacrificiu a unei mame pentru copiii ei, zbuciumul unui tata care nu isi poate proteja puiul, trairile unui indragostit cu sete de razbunare, nedreptatile care starpesc inocenta, maretia iubirii in toate formele ei, gelozie si intrigi.

Vezi personajele acestui serial turcescSeriale turcesti - actori si personaje serial Hercai

Serialul Hercai este filmat in Midyat, Mardin. Locatia de filmare este aceeasi ca la serialul Sila , casa de oaspeti din Midyat. Aceasta serveste ca platou de filmare pentru conacul Şadoğlu.

Seriale turcesti locatie de filmare Sila si Hercai

Acest loc plin de istorie intregeste povestea serialului. Un loc de poveste plin de mister insa un taram al legilor nescrise in care nedreptatile sunt permise in numele onoarei.

SERIALE TURCESTI ONLINE - VEZI SERIALUL HERCAI

Iti place serialul Hercai? Voteaza sau distribuie articolul!

4.6/59 ratings

SERIALE TURCESTI - ACTORII DIN SERIALUL HERCAI

Serhat Tutumluer – Hazar din serialul turcesc Hercai

Serhat Tutumluer actor din serialul turcesc Hercai
Actorul Serhat Tutumluer este actor de teatru,cinema si televiziune. A lucrat timp de 2 ani la Teatrul...

Gulcin Santircioglu

Gulcin Santircioglu
Gulcin Santircioglu , actrita care interpreteaza rolul Sultan din serialul Hercai , Çolpan din serialul Diriliş Ertuğrul...

SERIALE TURCESTI - ACTORII DIN SERIALUL HERCAI

Akin Akinozu – actor Hercai

akin akinozu actor seriale turcesti
Akin Akinozu este un actor care a cunoscut celebritatea prin serialul Hercai (2019) unde intruchipeaza rolul principal...

Ebru Sahin – actrita seriale turcesti

Ebru Sahin actrita din seriale turcesti
Ebru Sahin a cunoscut celebritatea odata cu serialul Hercai (2019) unde are rolul principal alaturi de Akin...