Hercai – serial turcesc 2019

Serialul turcesc HERCAI – “O poveste de dragoste imposibila nascuta din razbunare”
Miran cauta sa-si razbune parintii si pentru asta vrea ca sa se casatoreasca cu Reyyan,fiica familiei responsabile de moartea parintilor sai.Sentimentul de ura se transforma rapid in iubire si Miran se afla intr-o continua lupta interioara.Oare care este mai puternica?Ura si setea de razbunare sau iubirea?

Lansare: 2019
Gen: Drama,Dragoste
Casa de productie: MIA YAPIM
Regizor: Cem Karci
Scenariu: Eda Tezcan,Feraye Sahin,Sümeyye Ezel
Muzica: Metin Arigül,Ender Gündüzlü
Televiziune: ATV TURCIA
Locatii filmare: Midyat, Mardin
Oficial: Website ATV , website casa de productie

4.9/536 ratings

SERIALUL TURCESC HERCAI - ACTORI

TRAILER SERIAL – HERCAI

SERIALUL TURCESC HERCAI - PERSONAJE

Miran Aslanbey , serialul turcesc HercaiMiran Aslanbey – Este cel care duce mai departe numele familiei Aslanbey.A fost crescut de catre bunica din partea tatalui cu povesti pline de ura si razbunare.Este un om rece,distant,dar in acelasi timp puternic si inteligent.

Reyyan Sadoglu , serialul turcesc HercaiReyyan Sadoglu – Este fiica cea mare a lui Hazar si Zehra Sadoglu.Reyyan este o tanara naiva si inocenta.Parintii ei sunt iubitori insa bunicul sau nu o iubeste la fel ca pe sora ei cea mica.

Nasuh Sadoglu , serialul turcesc HercaiNasuh Sadoglu – Este capul familiei familiei iar cuvantul lui este lege.Decizile acestuia sunt ascultate,nu sunt puse la indoiala si nu pot fi nicicand incalcate.

Azize Aslanbey , serialul turcesc HercaiAzize Aslanbey – Este capul familiei Aslanbey.Este o femeie care a vazut multe la viata ei,si-a ingropat sotul,baietii si doua nurori.Azize are inima plina de ura,timpul a invatat-o sa fiu dura si nemiloasa.

Hazar Sadoglu , serialul turcesc HercaiHazar Sadoglu – Este fiul cel mare al familiei Sadoglu si mana dreapta a tatalui sau,Nasuh.Daca tatal lui dezbina,el incearca sa impace lumea din jur.Este un om corect cu caracter frumos,milos,muncitor si de incredere.

Sultan Aslanbey , serialul turcesc HercaiSultan Aslanbey – Este singura nora a familiei Aslanbey care a ramas in viata.Are o fiica pe nume Gonul.Aceasta a fost saraca dar a razbit si a ajuns nora familiei Aslanbey.Viseaza sa-i ia locul lui Azize.

Azat Sadoglu , serialul turcesc HercaiAzat Sadoglu – Este fiul lui Handan si Cihan.Este cel care va duce mai departe numele de Sadoglu.Face ce i se spune,el ascultand de cei mai mari din familie.Nu pune la indoiala hotararile lor si nici nu le incalca.

Gonul Aslanbey , serialul turcesc HercaiGonul Aslanbey – Este nepoata familiei Aslanbey,singurul copil al lui Vahit si Sultan.Gonul este o tanara frumoasa si plina de furie.Este impulsiva si visul ei cel mai mare este sa fie iubita la fel cum iubeste.

Cihan Sadoglu , serialul turcesc HercaiCihan Sadoglu – Este fiul cel mic al lui Nasuh si fratele lui Hazar.Se afla intr-o continua competitie cu fratele lui si doreste sa intre in gratiile tatalui sau.Doreste sa fie respectat ca fratele lui,sa-i fie ascultate ordinele si sa fie mana dreapta a tatalui sau.Dar nu reuseste nicicum.Este casatorit cu Handan si este tatal lui Azat si Yaren.

Zehra Sadoglu , serialul turcesc HercaiZehra Sadoglu – Este sotia lui Hazar si mama lui Reyyan si Gul.Zehra este profund legata de fetele si sotul ei.Este respectuoasa si umila dar poate fi leoaica atunci cand e cazul.Este genul de mama si sotie care ar face totul pentru familia ei,oricat ar fi sacrificiul de mare.

Handan Sadoglu , serialul turcesc HercaiHandan Sadoglu – Este nora familiei Sadoglu fiind casatorita cu Cihan.Are o fata si un baiat,Yaren si Azat.Provine dintr-o familie instarita.

Yaren Sadoglu , serialul turcesc HercaiYaren Sadoglu – Este fiica lui Cihan si Handan.Este frumoasa si zambitoare insa asta este doar o masca.De fapt,este o fiinta rea si invidioasa.Mai ales fata de Reyyan.

Serial Hercai - Coloana sonora

error: