Tine-ma de mana serial turcesc

Tine-ma de mana serial turcesc Elimi Birakma

” Adevarata viata incepe din locul in care ai pierdut tot ” – Tine-ma de mana aka Elimi Birakma este un serial turcesc 2018, o drama care prezinta in paralel viata a doua familii. Azra studiaza in America si isi doreste sa fie chef, la fel ca tatal ei. Aceasta se intoarce in Turcia in vacanta si pe avion il intalneste pe Cenk Celen. Acesta se intoarce si el de la studii insa nu in vacanta. A fost exmatriculat iar acum vine pentru a-si pune ordine in viata. Bagajele lor se incurca la aeroport si sunt nevoiti sa se intalneasca pentru a le recupera. In acest timp insa tatal lui Azra moare si fata ramane impreuna cu fratiorul autist pe mainile mamei vitrege.

Azra Gunes serialul Tine-ma de mana
Azra Gunes serialul Tine-ma de mana

Azra este o fata care a crescut in bogatie insa a ramas umila si cu un caracter frumos. Odata cu falimentul si moartea tatalui ei, Azra a ramas puternica si este recunoscatoare pentru prezenta fratelui ei mai mic, Mert. Pe durata studiilor din America, Azra a muncit si s-a intretinut singura.De aceea este mult mai usor sa stea pe picioarele ei acum. Azra este o fata generoasa careia ii place sa ajute si asta, fara sa astepte nimic in schimb. Nu-i poarta pica nici macar lui Sumru, mamei sale vitrege care a lasat-o pe drumuri dupa moartea tatalui ei.

Cenk Celen serialul Tine-ma de mana
Cenk Celen serialul Tine-ma de mana

Cenk a studiat in America si a locuit acolo pentru o vreme. S-a nascut intr-o familie bogata, a crescut fara tata si nu stie cum e sa traiasca in saracie. A fost exmatriculat din facultate iar la intoarcerea in Turcia el doreste sa vanda firma si sa investeasca in altceva. Bunica lui, Feride Celen se impotriveste insa. Aceasta vrea sa-l aduca pe calea cea buna si sa-l invete sa-si pretuiasca familia, averea actuala si sa-l faca mai responsabil. Este prieten cu Cansu inca din liceu dar desi aceasta este indragostita de el, Cenk nu simte nimic pentru ea.

Sumru Gunes serialul Tine-ma de mana
Sumru Gunes serialul Tine-ma de mana

Sumru este mama lui Cansu si mama vitrega a lui Azra si Mert. Ea este o femeie care nu se lasa condusa de sentimente, este foarte rece si cauta sa aiba castig din orice situatie. Pentru ca a fost saraca, Sumru iubeste puterea si bogatia. este genul de femeie care si-ar folosi si fiica pentru a-si atinge scopurile. Odata ce sotul ei moare si firma da faliment, Sumru se dezice de Azra si Mert. Ii scoate afara tocmai pentru a putea profita de banii de pe asigurarea sotului ei. Sumru este ambitioasa si foloseste orice tertip pentru telurile ei.Unul din acestea este dorinta ei de a o casatori pe Cansu cu Cenk.

Feride Celen serialul Tine-ma de mana
Feride Celen serialul Tine-ma de mana

Feride este o doamna in varsta de 70 de ani, o femeie de afaceri foarte respectata. A fost saraca dar a muncit foarte mult si a razbit in afaceri datorita talentului, corectitudinii si trasaturilor frumoase de caracter. Aceasta se implica in multe proiect sociale ajutand multi copii orfani sa studieze. Cel mai important lucru pentru Feride este familia ei. Odata cu moartea fiului ei incearca sa-si tina familia unita insa realizeaza ca nu-i cunoaste deloc. Este sigura insa ca poate sa-i aduca pe calea cea buna si sa faca pe fiecare in parte sa-si aprecieze familia si valorile care conteaza cu adevarat in viata.

Cansu serialul Tine-ma de mana
Cansu serialul Tine-ma de mana
Mert serialul Tine-ma de mana
Mert serialul Tine-ma de mana
Melis serialul Tine-ma de mana
Melis serialul Tine-ma de mana
Arda serialul Tine-ma de mana
Arda serialul Tine-ma de mana
Azra si Cenk din Tine-ma de mana - interviu Alina Boz si Alp Navruz

Azra si Cenk din Tine-ma de mana – interviu Alina Boz si Alp Navruz

Azra si Cenk din serialul turcesc Tine-ma de mana (Elimi Birakma) au raspuns intrebarilor puse...
Sumru din serialul Tine-ma de mana - zi de nastere la filmari

Sumru din serialul Tine-ma de mana – zi de nastere la filmari

Sumru din serialul Tine-ma de mana aka Elimi Birakma si-a sarbatorit ziua de nastere pe...
Cele mai bune 10 amintiri cu Alina Boz

10 cele mai bune amintiri cu Alina Boz

Alina Boz, frumoasa actrita pe care o cunoasteti din Furtuna pe Bosfor ( Paramparca )...

Are Alina Boz o relatie cu Alp Navruz ?

Alina Boz ( Azra Gunes - Tine-ma de mana ) si Alp Navruz ( Cenk...
Alp Navruz - Nu vreau sa fiu o carte goala cu o coperta frumoasa

Alp Navruz – Nu vreau sa fiu o carte goala cu o coperta frumoasa

Alp Navruz aka Cenk din serialul turcesc Tine-ma de mana vorbeste despre cum doreste sa...
error: