Actrita Meryem Uzerli pe care o cunoasteti din serialul Suleyman Magnificul a facut parte din starurile turcesti care au fost prezente la festivalul de Film de la Cannes.

Meryem si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie transparenta prin care se observa cu usurinta partile intime ale vedetei.

Meryem Uzerli la festivalul de Film de la Cannes
Meryem Uzerli la festivalul de Film de la Cannes

Decizia actritei a atras un val enorm de critici pe retelele de socializare. Utilizatorii au fost indignati de modul in care actrita le-a reprezentat tara si daca unii au facut aluzii la moralitatea actritei, altii au tinut sa precizeze faptul ca prezenta ei a fost inutila. ” Turcia vinde seriale turcesti in toata lumea. Nu trebuie sa faci reclama cu fundul, un serial bun se vinde oricum”- a scris H.O pe Instagram.

Daca Meryem Uzerli a atras critici si pareri negative, o alta actrita a fost laudata atat de reporterii straini prezenti la Festivalul de Film de la Cannes dar si de utilizatorii retelelor de socializare si presa din Turcia.

Dilan Çiçek Deniz, protagonista serialului Çukur, a atras privirile cu o tinuta eleganta. Aceasta a pasit pe covorul rosu intr-o rochie creata de Hakan Yıldırım purtand un set de bijuterii cu 250 de diamante in valoare de 800.000 de euro.

Dilan Çiçek Deniz la Festivalul de Film de la Cannes
Dilan Çiçek Deniz la Festivalul de Film de la Cannes

Setul de bijuterii este o creatie a brandului francez Messika cu care Dilan Çiçek Deniz a semnat un contract prin care este ambasador mondial al acestui brand.